Home / Tag Archives: Крани

Tag Archives: Крани

Стартуваше летниот филмски камп

Синоќа во Битола, во организација на Кино-клубот „Милтон Манаки” почна летниот филмски камп „Летфик 2018”. На летниот филмски камп, кој ќе се одвива во Битола и Крани Преспа, деветтодделенците и средношколците ќе имаат можност да научат некои нови методи, начини ...

Read More »

На 1 јули во авто-кампот Крани:Големо отворање со бендот “Куку леле“

  В петок на 1 јули ќе се случи големото отворање на авто-кампот Крани, а гостите ќе ги забавува бендот “Куку леле“. Покрај реновираниот дел од летната бавча на гостите на располагање ќе им биде и ресторанот, летниот шанк на ...

Read More »