Home / Tag Archives: кривична пријава

Tag Archives: кривична пријава

Кривична пријава против дилер на дрога

Триесет и тригодишниот Р.Т. од Битола добил кривична пријава бидејќи продавал наркотици. Р.Т. во повеќе наврати му продал на Г.В. пировалерон-прашкаста материја со слични својства на амфетаминот и екстази за сума од 6.000 денари, кој така набавениот пировалерон го овозможувал ...

Read More »