Don't Miss
Home / Uncategorized / Кривична пријава против дилер на дрога

Кривична пријава против дилер на дрога

Триесет и тригодишниот Р.Т. од Битола добил кривична пријава бидејќи продавал наркотици.
Р.Т. во повеќе наврати му продал на Г.В. пировалерон-прашкаста материја со слични својства на амфетаминот и екстази за сума од 6.000 денари, кој така набавениот пировалерон го овозможувал на уживање на други лица.
Полицијата извршила претрес во хотелот каде престојувал Г.В. и во домот на Р.Т., при што се одземени вкупно 9,34 грама пировалерон и 0,23 грама марихуана.

Б.В.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*