Home / Tag Archives: КУД Илинден

Tag Archives: КУД Илинден

Традиционален концерт на КУД Илинден

Културно-уметничкото друштво Илинден од Битола  го одржа својот традиционален концерт со кој одбележа 59 години од  постоењето. Публиката имаше можност да го погледне најдоброто од членовите на овој ансамбл кој за првпат на сцената изведе две нови авторски постановки, едната ...

Read More »