Home / Tag Archives: купец

Tag Archives: купец

Дефинитивно: “Цермат“ нов сопственик на ФК Пелистер!?

Фирмата за производство на сладолед “ Цермат “ од Битола е новиот сопственик на ФК Пелистер! Тој го купува Пелистер во целиот негов износ и ќе биде единствениот сопственик кој ќе располага со 100 оттсто од акциите на клубот. Ова ...

Read More »