Home / Tag Archives: Л.Л. Ван груп

Tag Archives: Л.Л. Ван груп

Сопственичка на фирма од Могила добила 1.000.000 денари за Бит фест

Сопственичката на фирмата ВАН ГРУП ДООЕЛ Л.Л. која е од Могила за годинашниот фестивал Бит Фест добила најмногу пари. Имено според информаците на порталот на Битолски весник фирмата ВАН ГРУП ДООЕЛ Л.Л. добила ни повеќе ни помалку туку 1 милион ...

Read More »