Home / Uncategorized / Сопственичка на фирма од Могила добила 1.000.000 денари за Бит фест

Сопственичка на фирма од Могила добила 1.000.000 денари за Бит фест

Сопственичката на фирмата ВАН ГРУП ДООЕЛ Л.Л. која е од Могила за годинашниот фестивал Бит Фест добила најмногу пари.

Имено според информаците на порталот на Битолски весник фирмата ВАН ГРУП ДООЕЛ Л.Л. добила ни повеќе ни помалку туку 1 милион денари.

Зошто ги добила овие пари Л.Л. останува да покаже ревизијата која се врши за Бит Фест.

Но според информациите на битолски весник покрај Народниот театар од Битола кој од општината з аБит фест добил 1.500.000 денари , Л.Л. добила најмногу пари во износ од 1 милион денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*