Home / Tag Archives: лабараторија

Tag Archives: лабараторија

Попладнево резултатите ќе покажат дали во Македонија има ебола или не?

Резултатите од лабораторијата во Хамбург треба да покажат дали во македонија има ебола или не. Попладнево ќе ги соопштат од Министерството за здравство. И официјално ќе се знае од што почина британскиот бизнисмен Колин Џефри. Неговото тело веќе два дена ...

Read More »

Нема обдукција, ќе се чекаат резултатите од лабараторијата во Германија

Обдукција на телото на починатиот британски државјанин нема да се прави се додека не стигнат резултатите од мострите од крв и ткиво, кои веќе се испратени во референтна лабораторија во Германија. Според последните информации, анализите од Германија треба да стигнат ...

Read More »