Home / Tag Archives: ЛАГ

Tag Archives: ЛАГ

Градоначалникот Котевски оствари средба со претставници на лагот ПеЛАГонија чие седиште е во Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски оствари средба со претседателката на здружението на граѓани ПеЛАГонија Светлана Петковска, дел од членовите на управниот одбор Горѓи Јошевски и Менде Трајковски, и претставникот на општина Новаци во лагот Катерина Чукалеска. -Денеска се сретнав ...

Read More »