Home / Tag Archives: Лавци

Tag Archives: Лавци

Проекти за Лавци и 12 Кладенци

Општина Битола, потпиша два големи договори со кои ќе се решат големите долгогодишни инфраструктурни проблеми на жителите во населбата „12 Кладенци“ и селото Лавци. Со првиот проект, во висина од 2 877 803,00 денари ќе се изврши реконструкција на водоводната ...

Read More »

Нов асфалтен пат за селото Лавци

Жителите на битолското револуционерно село Лавци во Битола. денеска добија нов асфалтен пат. Патот, кој денеска свечено во употреба го пуштија министерот за информатичко општество и администрација, Иво Ивановски и градоначалникот на Битола д-р Владимир Талески е во должина од ...

Read More »