Home / Tag Archives: лек

Tag Archives: лек

Седењето дома најдобар лек од корона вирисуот

Експертите предупредуваат. Ако се сакате себеси, ги сакате своите најблиски останете дома. Пандемијата е опасна нема играње со неа, велат епидемиолозите. Тоа е најдобриот лек против корона вирусот.

Read More »