Don't Miss
Home / Uncategorized / Седењето дома најдобар лек од корона вирисуот

Седењето дома најдобар лек од корона вирисуот

Експертите предупредуваат.

Ако се сакате себеси, ги сакате своите најблиски останете дома.

Пандемијата е опасна нема играње со неа, велат епидемиолозите.

Тоа е најдобриот лек против корона вирусот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*