Home / Tag Archives: Леви

Tag Archives: Леви

Сите бараат амнестија

Барање за амнестија до сега поднеле 23-ца од вкупно 33-цата обвинети за терористичко загрозување на уставниот поредок. Меѓу оние за кои има потврдени информации дека веќе ги доставиле барањата е пратеникот Крсто Мукоски, Александар Василевски Нинџа и неговиот другар Никола ...

Read More »