Home / Tag Archives: ликовни уметници

Tag Archives: ликовни уметници

Ликовна честитка за Општина Карпош

Основците од  Карпош на специфичен начин и го честитаа 41. роденден на Општината (3. ноември), приредувајќи ликовен хепенинг и изложба на уметнички творби во Кинотеката на Македонија. Оваа манифестација ја организира Детскиот ликовен центар, под покровителство на локалната самоуправа. Околу ...

Read More »