Don't Miss
Home / Tag Archives: Лилјана

Tag Archives: Лилјана

Лилјана Тодоровска за Телма:Измамена сум и ограбена

Лилјана Тодоровска потписничката и идејниот автор на социјалниот проект за европски центар за возрасни на крајот на 2017-та на сметка добила и подигнала 720 илјади евра и плус персонален данок. Соседите се чудеа дека нивната комшика Лиле е бабата со ...

Read More »

Петмина кандидати во трката за градоначалник од ВМРО ДПМНЕ

Покрај актуелниот  градоначалник на Битола, Владимир Талевски во трката за градоначалник од оваа партија влегоа уште четворица други кандидати. Тоа се актелниот пратеник и член на ИК Зоран  Илиоски, пратеничката Лилјана Кузмановска, координаторот Борче Димитровски и Илче Димовски. Сите овие ...

Read More »

Избрани претседателите на собраниските комисии

Собраниската Комисија за прашања на изборите и именувањата денеска усвои Одлука со која беа именувани претседатели, заменици претседатели, членови и нивни заменици на собраниските комисии. За претседател на Комисијата за уставни прашања е именуван Талат Џафери, на Комисијата за одбрана ...

Read More »