Home / Tag Archives: локален

Tag Archives: локален

Информација на Локалниот кризен штаб

На денешниот состанок  на локалниот кризен штаб се констатира дека нивото на водите  се намалува, но механизацијата и понатаму останува на критичните места. Беше разговарано и за вештачкото езеро Стрежево, за кое мора да се најде начин, како ќе се ...

Read More »