Don't Miss
Home / Tag Archives: Мадрид

Tag Archives: Мадрид

Заев: Испишавме историја

Лидерот на СДСМ, Зоран Заев не го криеше задоволството од ратификувањето на Протоколот на Шпанија за пристап на Македонија кон НАТО. „Испишавме историја! Во овие денови кога сите се бориме со заканата од корона вирусот, добри вести стигнaa од Мадрид. ...

Read More »