Home / Tag Archives: масовно

Tag Archives: масовно

Битолчани масовно на кино

Преполна беше големата сала во Центарот за култура на премиерата на најпопуларниот серијал “Брзи и бесни“. Деновиве, битолчани имаа можност да уживаат во премиерата на седмото поглавје од најпопуларниот серијал на светот „Брзи и бесни” во режија на James Wan. ...

Read More »