Home / Tag Archives: мие

Tag Archives: мие

Дезинфекција на улиците и за време на полицискиот час

          Во рамките на активностите за справување со пандемијата ЈП “ Комуналец “  заедно останатите јавни претпријатија ќе ги мие и дезинфицира улиците  во Битола и за време на полицискиот час.           Ова го изјави директорот на ЈП “ Комуналец ...

Read More »