Home / Tag Archives: милиони евра

Tag Archives: милиони евра

(Дали) Талески за “Бит Фест” потрошил 5 милиони евра?

Колку пари потрошил градоначалникот на Битола, Владимир Талески за организацијата на битолското културно лето “ Бит Фест” и дали е точно дека тој во изминатите 10 години, за организацијата на овој фестивал потрошил ни помалку, ни повеќе, туку цели  5 ...

Read More »