Home / Tag Archives: надзорни

Tag Archives: надзорни

В четврток седница на Советот

В четврток Советот ќе ја одржи својата четврта седниц. На дневен ред се голем број точки. На седницата ќе бидат разрешени старите Управни и Надозори одбори а ќе бидат именувани нови. Со тоа практично ќе се отвори патот за смена ...

Read More »

Втора седница на Советот

Претседателот на Советот на општината Битола за среда 1 ноември ја закажа втората седница на Советот. На седницата на дневен ред се наоѓаат над 5о точки за избор на општински комисии како и разрешување и именување на Управните и Надзорните ...

Read More »

Разрешени над 1.500 членови на Надзорни и Управни одбори

Списокот со имињата на разрешените членови на управните и надзорните одбори утре ќе биде објавен во Службен весник. Според извори од Владата, нивните служби, изминатите неколку часа забрзано го подготвуваат материјалот за да го испратат на печатења, откако вчера со ...

Read More »