Home / Tag Archives: најмлада

Tag Archives: најмлада

Попуст на проекцијата на “Нинџа желки“ во 3Д киното

Од 3Д киното при Центарот за култура информираат дека на радост на најмладите,  проекцијата на “Нинџа желки“ ќе биде со голем попуст. Омилените ликови од детсвото “Нинџа желки“ само на 22.11.2014 (сабота) во 12.00 часот  3Д проекција со цена на ...

Read More »