Home / Tag Archives: Насер Селмани

Tag Archives: Насер Селмани

Изборно собрание на ЗНМ, нов мандат за Насер Селмани

Новинарот на дневниот весник “Вест“ , Насер Селмани, и во следните четири години ќе го води Здружението на новинарите на Македонија. На редовното изборно собрание на ЗНМ, кое се одржа во саботата, во хотелот “Холидеј ин“ во Скопје, Селмани доби ...

Read More »