Home / Tag Archives: непартиско

Tag Archives: непартиско

Груевски бара непартиски кандидат

Иако до крајниот рок за пријавување на кандидати за градоаначалници остануваат само уште нецели 4 дена ВМРО ДПМНЕ сеуште не излегува во јавносат со кој кандидат ќе оди на изборите во Битола. Како што неофицијално дознаваме Груевски кога станува збор ...

Read More »
error: Content is protected !!