Don't Miss
Home / Uncategorized / Груевски бара непартиски кандидат

Груевски бара непартиски кандидат

Иако до крајниот рок за пријавување на кандидати за градоаначалници остануваат само уште нецели 4 дена ВМРО ДПМНЕ сеуште не излегува во јавносат со кој кандидат ќе оди на изборите во Битола.

Како што неофицијално дознаваме Груевски кога станува збор за Битола е на идеја во трката да влезе со непартиско кадровско решение, чие име засега се држи во тајност.

Деновиве се правела анкета за него и во зависност од тоа како ке реагираат граганите така ке реагира и врвот на ВМРО ДПМНЕ.

Ваквото големо тактизрање кога станува збор за Битола е што со своето раководење особено во третиот мандат Талески го урнисал рејтингот на партијата, која воопшто не се согласува со начинот на кој тој ја практицира власта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*