Home / Tag Archives: непотизам

Tag Archives: непотизам

Непотизам

Во изминатата недела во фокусот на вниманието на битолската јавност беше “непотизмот “ на битолските политичари. На удар на критиката се најде градоначалничката на Битола, Наташа Петровска, која според ВМРО-ДПМНЕ, во изминатите 100 дена, откако ја презела градоначалничката функција, единствениот ...

Read More »

Во “Црвен крст“ нема криминал, таму царува непотизам

Остро демантирајќи ги наводите во кривичната пријава која СВР Битола ја поднесе против сега веќе екс-секретарот на Општинската организација на Црвениот крст Битола, за наводна злоупотреба на службената положба за 2.100 евра, на денешната прес- конференција, презентирајќи писмени докази, Никола ...

Read More »