Home / Tag Archives: непријатност

Tag Archives: непријатност

Непријатна сцена на црвениот килим на Манаки

Непријатна сцена се случи на вечерашното свечено отворање на Филмскиот фестивал “Браќа Манаки“ во Битола. Во моментите кога сите вљубеници на филмската уметност го чекаа пристигнувањето на оскаровката Жулиет Бинош, наместо возбуда, мораа да гледаат кавга помеѓу директорката на Фестивалот, ...

Read More »