Home / Tag Archives: независна

Tag Archives: независна

Битола синоќа ја “стресе“ музички земјотрес

Над седумстотини посетители, девет бендови, пет диџеи приредија осум часа музика, и многу позитивна енергија, во која уживаа стотици  задоволни битолчани. Фестивалот „Битолски земјотрес”, се одржа во салата за свадби при Центарот за култура организиран токму од Центар за култура- ...

Read More »

„Битолски земјотрес“ фестивал на независна музика

На 21 февруари во Центарот за култура во Битола за првпат ќе се одржи фестивалот „Битолски земјотрес“ во организација на „Направи Заедно“, „69 Records“ и „Пи-ем-џи  рекордингс“, и организаторите од Битола, Центар за Култура Битола и Акто Music. На овогодинешното издание ...

Read More »

„Битолски земјотрес”, фестивал на независна музика во Битола

На 21 февруари Битола ќе ја стресе музички земјотрес. Инициран од независните дискографски куќи „Направи заедно, „69 рекордс” и „ПМГ рекордингс”, во Центарот за култура во Битола ќе се одржи фестивалот „Битолски земјотрес”, еден потполно отворен коцепт, на кој постојано ...

Read More »