Home / Tag Archives: Никола Спасовски

Tag Archives: Никола Спасовски

Судот, а не полицијата им овозможи на Грујовски и Бошковски да избегаат

Неспроведувањето во притвор на Горан Грујовски и Никола Бошковски кои се во бегство е на одговорност на судиите, изјави Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски. Спасовски изјави дека полицијата не е одговорна за бегството на обвинетите, туку судството и ова ...

Read More »