Don't Miss
Home / Tag Archives: новороденчиња

Tag Archives: новороденчиња

Во Новата година во Битола родени 4 девојчиња

Ако денот се познава  годината во Битола во 2017 година ќе биде мошне плодна. Само неколку минути по влегувањето во новата 2017 година во Битола на свет дојдоа 4 новороденчиња. Според зборовите на дежурниот гинеколог на Клиничката болница во Битола, ...

Read More »

Општина Новаци исплатила 140 000 денари парична помош за 28 новороденчиња во 2014 година

Во 2014 година во општина Новаци се родиле скоро ист број на деца како и претходната. Општината исплатила 140 000 денари парична помош за вкупно 28 дечиња односно само две помалку од 2013 година. -Од 2008 година па наваму имаме ...

Read More »

Родени шест бебиња во Битола во новогодишната ноќ

Новата година 2015 година Битола ја дочека со шест  нови жители. Првиот ден  во Новата година,  првиот жител на Битола се роди три минути по полноќ на приватната гинеколошка акушерска болница “Плодност”.    Тоа е машко бебе,  чија мајка е ...

Read More »