Don't Miss
Home / Tag Archives: област

Tag Archives: област

Отчет на градоначалникот на Новаци, Лазар Котевски

Градоначаникот Лазар Котевски  деновиве  даде отчет за сработеното во изминатите 4 години. Во Отчетот, градоначалникот Котевски истакна дека во третиот свој мандат реализирал бројни инфрастуктурни проекти, од кои некои имаат капитална вредност. -Да работиш во интерес на народот е најголема ...

Read More »

Охрид и натаму се тресе

Серија нови земјотреси  и афтершокови сè уште ги држат охриѓани но и туристите во паника и страв, на улица исплашени да се вратат во своите домови. Сезимолошката опсерваторија евидентирала околу 20 нови потреси од полноќ до сега од кои три ...

Read More »