Home / Tag Archives: оддавање

Tag Archives: оддавање

Светот оддава почит на загинатите новинари од „Шарли Ебдо“

Речиси низ целиот свет луѓето и денеска излегуваат на плоштадите во големите градови во знак на поддршка на францускиот магазин „Шарли Ебдо”, каде тројца напаѓачи убија 10 членови на редакцијата, и двајца полицајци. Протести вчера имаше и во Лозана, Швајцарија; ...

Read More »