Don't Miss
Home / Tag Archives: одделение

Tag Archives: одделение

Донација од градоначалниците на Новаци и Могила за гинеколошкото одделение

Празниците се одлична можност за дарување и хуманитарни акции.      Една таква акција,  денеска се случи на гинеколошкото одделение при Клиничката болница во Битола. Имено,  градоначалниците на општините Новаци и Могила, Лазар Котевски и Стевче Пивковски помогнаа финансиски  во  реконструкција  ...

Read More »