Home / Tag Archives: одмори

Tag Archives: одмори

В среда конститутивна седница на новиот Совет

В среда,на 25 октомври ќе се одржи конститутивната седница на новиот Градски совет. На седницата се очекува да биде избран и претседателот на Советот. Среда, пред седницата на Советот треба да се изврши и примопредавање на кабинетот на градоначалникот. Дали ...

Read More »