Home / Tag Archives: одземена

Tag Archives: одземена

Одземена лиценцата на познат битолски гинеколог

Откако бил фатен како нелегално обавува гинеколошка дејност во својата куќа, на диво, одземена му е лиценцата на познат битолски гинеколог. Според информации на порталот на “Битолски весник“, битолскиот гинеколог во неколку наврати бил фаќан како работи на диво во ...

Read More »