Don't Miss
Home / Tag Archives: Олга

Tag Archives: Олга

Игор Дурловски носител на листата на ВМРО ДПМНЕ во “петката“

Оперскиот пеач Игор Дурловски според извори на Битолски весник ке боде носител на листата во петтата изборна единица. Веднаш по Игор Дурловски на второ место ќе биде екс претседателката на Советот на Битола, Силвана Ангелевска, на добитно место е и ...

Read More »

ВМРО ДПМНЕ со Силвана Ангелевска и Олга Лозановска?

На претстојните предвремени парламентарни избори, опозиционата ВМРО ДОПМНЕ Битола на добитните места ќе излезе со кандидатките Силвана Ангелевска, инаку член на ИК и Олга Лознаовска, советник во Советот на општината Битола, дознава Битолски весник. Според информации на Битолски весник тие ...

Read More »

Олга Лозановска:Нудиме нова ера за Битола

Работата, резултатите и проектите се она со што ние досега ја оправдуваме вашата доверба и така ќе биде и од сега. Затоа што Битола е на сите битолчани и затоа што само со работа и проекти можеме да ја видиме ...

Read More »