Home / Uncategorized / Игор Дурловски носител на листата на ВМРО ДПМНЕ во “петката“

Игор Дурловски носител на листата на ВМРО ДПМНЕ во “петката“

Оперскиот пеач Игор Дурловски според извори на Битолски весник ке боде носител на листата во петтата изборна единица.

Веднаш по Игор Дурловски на второ место ќе биде екс претседателката на Советот на Битола, Силвана Ангелевска, на добитно место е и советничката на ВМРО ДПМНЕ, Олга Лозановска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*