Home / Uncategorized / Комплетната листа на кандидатите во “петката„

Комплетната листа на кандидатите во “петката„

Изборна единица 5:

1. Игор Дурловски од Битола
2. Антонио Милошоски од Кичево
3. д-р Силвана Ангелевска од Битола
4. д-р Кирил Пецаков од Охрид
5. Јован Јаулески од Струга
6. Олга Лозановска од Битола
7. Ѓорѓија Сајковски од Кичево
8. Лидија Петкоска од Охрид
9. Мирче Аџиовски од Струга
10. Грација Бакрачевска од Охрид
11. Бајрам Требишки од Маврово-Ростуше
12. Бобан Бојковски од Битола
13. Билјана Проеска од Крушево
14. Тасин Ибраим
15. Никола Најденовски од Демир Хисар
16. Олгица Божиновска од Кичево
17. Ѓорѓи Влајкиновски од Вевчани
18. Алмедин Шаиновски од Дебар
19. Жанета Савевска од Ресен
20. Сандра Пејковска од Демир Хисар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*