Don't Miss
Home / Tag Archives: омаж

Tag Archives: омаж

Омаж за Ајри Демировски

Во преполнетиот двор на Магазата во Битола синоќа во рамките на битолското културно лето “ Бит фест “ беше прикажан омаж за Ајри Демировски, авторот на песната “Битола мој роден крај” и првиот почесне граѓанин на Битола.   Магазата беше ...

Read More »