Don't Miss
Home / Tag Archives: општината

Tag Archives: општината

Општината ги утврдува штетите од протестите

                             Општината Битола  до јавноста ги пласираше фотографиите од штетите кои ги предизвикаа  битолчани кои протестираа пред општинската зграда.           Според фотографиите може да се забележи дека оштетени се неколку прозорци, како и врати од  зградата на Општината.           ...

Read More »

Општината тоа сум јас

Во минатите неколку броеви надолго и нашироко пишувавме за суетната политика  на сега веќе екс градоначалник на Битола Владимир Талески, кој откако партијата го чкртна од трката за нов мандат заминува во историјата. И таман помисливме дека не вреди повеќе ...

Read More »