Home / Tag Archives: општините

Tag Archives: општините

На реферндумот за бегалците и СДСМ ќе гласа против изградба на кампови

Референдумите во некои општини против изградба на кампови и станови за бегалнци планирани за денот на локалните избори се класична политичка манипулација на ВМРО-ДПМНЕ пред денот на гласањето за локалната власт, изјави денеска Зоран Заев, претседател на СДСМ. Тој вели ...

Read More »