Home / Tag Archives: општински комитет

Tag Archives: општински комитет

Груевски пред одлука за новиот локален лидер на ВМРО-ДПМНЕ на Битола

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски деновиве ќе одлучи кому ќе му ја довери лидерската позиција на Општинскиот комитет на ВМРО- ДПМНЕ во Битола. Според извори на Битолски весник имено по извршените интервјуа, наводно, Груевски ги согледал сите планови на петтемина ...

Read More »