Don't Miss
Home / Tag Archives: Остен

Tag Archives: Остен

Двете највисоки награди на “Остен” за Блаже Докуле

Карикатуристот на Битолски весник, Блаже Докуле деновиве доби уште едно големо признание.На  јубилејната ,,50 светска галерија на карикатури ,, на ,,Остен,, двете највисоки награди  ги доби  Блаже Докуле !!! Имено на 22 номври, по повод големиот јубилеј на светската галерија ...

Read More »