Don't Miss
Home / Tag Archives: отпдоци

Tag Archives: отпдоци

Се поставуваат нови клупи и канти за отпадоци низ Широк сокак и се уредува во Градскиот парк

Јавното претпријатие „Комуналец“ продолжува со активностите за разубавување на јавните површини во градот со соодветни цветни декорации, хортикултурно уредување и поставување на нова урбана опрема. Како дел од „Неделата на пролетта“, во тек е поставувањето на нови клупи и канти ...

Read More »