Don't Miss
Home / Tag Archives: овластување

Tag Archives: овластување

По 3 години затвор за поранешното раководство на ЕЛЕМ

Обвинетите во случајот „Тарифа“, поранешниот генерален директор на ЕЛЕМ Дејан Бошковски и раководителите на сектори Ненад Ѓорговски и Методи Стојменовски се осудени на по три години затвор поради злоупотреба на службената положба и овластувања. Згора, осудениот Ѓорговски треба да надомести ...

Read More »