Home / Tag Archives: паѓа

Tag Archives: паѓа

Заев:Паѓа дожд,Паѓа Груевски

Денеска цел ден паѓа дожд. Не паѓа само дожд во Македонија, паѓа и Никола Груевски. Паѓа ВМРО-ДПМНЕ на ниво на цела Македонија.  Од вечерва почнуваме ново поглавје. Ни се испразнија градовите и селата. Да покажаме дека завршува владеењето на сите ...

Read More »