Home / Tag Archives: Палевски

Tag Archives: Палевски

Геровски обоен во боите на “Шарената револуција“

Додека Геровски со документи во рацете мавташе кон Палевски, тој врз него истури боја. „Ќе се извиниш или не. Еве ти револуција, фарбам со национални бои – шарената револуција трае. Те фарбам како што ти фарбаше згради. Јас не сум ...

Read More »

Палчо на распит во СЈО

Бизнисменот Љупчо Палевски, по 20 часа поминати во полициска станица.од попладнево е во СЈО да одговори на прашањата на обивнитеите, потврдија од неговата одбрана. Досега од СЈО нема официјална информација зошто го сомничат потврдуваат смао дека е приведен за потребите ...

Read More »