Home / Uncategorized / Геровски обоен во боите на “Шарената револуција“

Геровски обоен во боите на “Шарената револуција“

Додека Геровски со документи во рацете мавташе кон Палевски, тој врз него истури боја.

„Ќе се извиниш или не. Еве ти револуција, фарбам со национални бои – шарената револуција трае. Те фарбам како што ти фарбаше згради. Јас не сум задоволен и ја продолжувам револуцијата“, му порача Палевски.

Пресметката се случи откако двајцата претходно вербално се расправаа на социјалната мрежа Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*