Home / Tag Archives: паркирање

Tag Archives: паркирање

СДСМ ќе го реши проблемот со паркирањето во градот

Валентин Груевски, носител на листата за советници од СДСМ и Коалицијата истакна дека како идна локална власт  сериозно ќе го решат   проблемот на паркирањето во градот. -За таа цел сакаме во наредниот период да изградиме катни гаражи и тоа и ...

Read More »

Паркингот кај Спортската сала дупка до дупка

-Не знам дали некој води сметка за паркингот кај Спотската сала Младост.Тој е в ужасна состојба. Едноставно таму не е само опасно за паркирање, туку и за движење особен во ноќните часови, кога прес пред око не се гледа. Концесионерот ...

Read More »

Стартуваше зонското паркирање во третата зона

Неколку месеци по воведувањето на зонско паркирање во Битола, деновиве стартуваше зонското паркирање во третата зона. Фирмата “Стентон паркинзи”, која стопанисува со паркинг-просторот во Битола, деновиве ги постави таблите за наплата на паркирањето во третата зона. Според ценовникот за паркирање ...

Read More »