Home / Tag Archives: патриотско

Tag Archives: патриотско

Промоција на МПЗ “Тодор Александров”

Во Битола, во преполната мала сала на Центарот за култура, беше промовирано патриотското здружение “Тодор Александров” кое ќе се залага за целосен континуитет на македонската историја од времето на Филип Втори, Александар Македонски и цар Самоил и давање на целосен ...

Read More »